30 September

Nu är det bara 5 dagar kvar till Nellies första inskolningsdag på dagis och det är bara 4 dagar kvar till hennes första födelsedag (!). Hon går nu för fullt och väljer allt som oftast att gå istället för att krypa. Hon är så otroligt duktig, nog har man sett att hon utvecklas snabbt, men att hon skulle gå redan innan hennes första födelsedag trodde man inte! Men hon är så söt när hon går med båda armarna i vädret för att hålla balansen ;) Hon är så himla rolig nu, hon har lärt sig att säga hej riktigt ordentligt så hon säger hej i tid och otid och till allt och alla :) vårt lilla charmtroll! Hon kan även pussas på riktigt och hon har världens mysigaste små pussläppar :)

Det var lite uppdatering kring lilltjejen, och angående huset så har det dragit ut på tiden med avstyckning så vi väntar tålmodigt men förväntansfullt på att få dra igång, skriva på och bara sätta oss ner med alla pärmar, papper osv och välja och vraka hur vi vill ha det :) Men datumet vi har i siktet nu är 29 November då det senast skall dra igång (om vi har tur).

Annars har vi varit i Danmark med svärmor och svärfar för att gå på akvarium med lilltjejen samt för att fira hennes födelsedag nere i Malmö!


Reekord..

Nellie tog 20 steg för bara en liten stund sen och hon firade med att somna i sin säng snabbt efteråt! STOLTA föräldrar! Snart kan vi springa i kapp med henne! Underbara tjej!

Om två veckor...

...har lilla tjejen fyllt ETT år och samtidigt blivit en dagis tjej. Vart har tiden tagit vägen. För snart ett år sen var jag så höggravid man bara kunde bli och förväntningarna och längtan efter den lilla krabaten i magen var oändlig. Nu har hon funnits utanför magen i snart ETT helt år, och kärleken blir bara större och större. Hon har förgyllt detta år, varenda sekund, hon är fantastisk. Hon har utvecklats i rask takt, och jag kan inte komma på alla saker som hon har lärt sig! Det är helt fantastiskt att få följa hennes utveckling dag för dag, och det blir bara roligare och roligare för varje sekund. Mitt första år som mamma har snart passerat och det är helt underbart att vara just mamma! Barn är den finaste gåvan som finns!

Sitta
Stå
Krypa
Gå några steg
Äta själv
Fått 6 stycken tänder

kan säga Hej, pappa, tack, bland annat ( och nej inget mamma än) bara när hon är ledsen.
Växt från 49 cm - 75
Gått upp från 3280 gr - 9250 gr

Klappa händerna
Digga till musik

Man kan inte minnas allt för det har gått så fort och hon utvecklas så otroligt snabbt, varje dag händer något nytt.
Att få vara mamma till dig Nellie är det finaste som finns, det bästa som hänt, jag och din pappa är evigt tacksamma för att du är vår lilla tjej! Du är det bästa som finns för oss och vi kommer alltid att finnas för dig!
Vi älskar dig!

2 September

Tiden springer iväg och snart blir Nellie redan 11 månader, om 1 månad börjar jag jobba och inom 2 månader har vi dragit igång med huset på riktigt. Nellie är ordentligt stadig när hon står själv nu och idag tog hon fyra stadiga steg och stannade sen upp och stog en stund. Ställer man henne på golvet nu så sätter hon sig ner istället för ramlar omkull som innan. Gå vagnen kutar hon runt med som bara den och skiner som en sol! Vi har varit på dagiset och hälsat på, hon har redan fått en egen plats vid matbordet, egen hylla, pärm, madrass och handduk! Vår stora tjej skall snart bli en dagistjej, men det känns bra. Vi håller tummarna för att det kommer gå alldeles galant! Fanns barn i hennes ålder på hennes avdelning så hon blir minst men det finns barn som är födda samma år, fröknarna var trevliga och dagiset är fräscht! :)



















Vår "andra" lägenhet är nu helt och hållet borta och förbi, vi ordnade det sista igår och damen som skall flytta in är hel nöjd! Så vi är minst lika nöjda och glada över det!

Och så var det huset, det drar ut på tiden mer och mer, men den som väntar på något gott väntar alltid för länge som vår säljare så fint sa! :) Det är 100 % spikat nu i alla fall, men det kommer att ta åtminstone 1-1 1/2 månad till innan vi kan dra igång pga lantmäteriet och länsstyrelsen tror jag det var! Markförberedelser osv. Men vi är tålmodiga även om vi gärna sett att det dragit igång! Så länge inspireras vi av bilder!  Smider planer och formar en bild av hur vi vill ha det :)


RSS 2.0