Underbara underbara hus!

Nu var det över en vecka sen vi besökte huset och det har hänt en hel del även om det har varit påskledigt! All el är nu dragen i hela huset, ventilationen är så gott som helt klar och näst intill hela huset är gipsat invändigt! Denna vecka kommer en andra leverans med saker, bland annat innerdörrar, foder, innertak, vindslucka samt lite annat smått och gott. Detta innebär att vi nästa vecka kan påbörja målningen invändigt, förhoppningsvis :)
Det går snabbt nu och det är "bara" 2,5 veckor kvar tills köksleveransen kommer, och då skall huset vara målat invändigt, innertak skall vara på plats, samt foder och liknande till dörrarna! Då återstår montering ut av diverse saker, golvläggning, och kakling av badrum, hall, tvättstuga, toalett och kök! Det går undan och det är lika kul varenda gång att komma ut till vårt hus!

Innerväggarna på plats!

Nu börjar det verkligen ta form invändigt också, innerväggarna är på plats och man kan se hur alla rum kommer att se ut! :) Det är mysigt att gå runt i huset, planera och tänka ut hur man skall möblera och ha det framöver. Efter påsk skall väggarna målas och sen rullar det på i rasande fart!










Positiva överraskningar!

Igår när vi kom ut så hade dom satt i tak i den låga delen ut av huset. Över kök och vardagsrum där vi har öppet ända upp håller dom ännu på och pysslar! Det var så roligt att se en förändring att det hänt så mycket på bara ett par dagar! :)

Kan inte vänta längre, vill flytta in NU, med min fina familj! Jag längtar så att jag nästan spricker!







Tisdag

Det händer en hel del med huset varenda dag, men just nu är vi i ett stadie där det inte "syns" så mycket för oss som kommer och tittar, men det är ventilation och innertak som är på gång att komma på plats. Det är roligt att varje dag följa hur vårt drömhus tar form, och inom en framtid skall vi äntligen få flytta dit och komma på plats!

Vi längtar så vi spricker!! Vi har börjat inhandla saker lite då och då till hemmet, och det är så roligt att få handla till vårt HEM vårt egna riktiga HEM. Vi har bland annat inhandlat klinker till alla utrymmen i huset som skall ha det, utemöbler men även en hel del inredning.

RSS 2.0