Första spadtaget!

Förhoppningsvis har dom satt spaden i marken när vi besöker tomten ikväll så fort jag slutat! Dom ringde i morse och hade problem med att koppla in sitt elskåp i morse, men efter en del ringande fram och tillbaka till Geab så skall nu allt vara löst hoppas jag! Så vi väntar med spänning på att se vad som hänt ute på tomten under dagen.

Dom sista avtalen är nu även påskrivna och skickade, och nu skall allt pappersarbete förhoppningsvis vara så gott som klart! :) Nu är det bara fysiskt arbete kvar! Och det kommer bli så spännande att se när dom reser huset och att det verkligen händer nått på RIKTIGT! Längtan är enorm! Jag vill flytta NU med vår underbara lilla familj. Jag har redan värmt upp händerna för att kunna ta hand om mannen efter alla timmar som han kommer lägga i huset, en hel del massage, god mat och ompysslande av lilltjejen!

Vår fredag :)

Middag på Isolabella och en superior svit på strand hotel med egen jaccuzzi! Vår tidiga alla hjärtans dag blev över förväntan, helt fantastisk! På rummet möttes vi ut av en kärleksgåva med choklad praliner, fint skrivna ord på en lapp på våra kuddar, rosenblad på sängen, mousserande rosé vin, geléhjärtan, whisky och gott te, samt varsin morgonrock och fantastiska tofflor och såklart en fin stor röd ros! Vi hade även tillgång till hotellets relax avdelning med pool, bastu och ångbastu! Vi var helt själva i relaxavdelningen innan vi smög upp på rummet till vår egen jaccuzzi! Med mig hade jag tagit tre paket till Philip som innehöll, badkulor, badrosor, badskum, badsalt, samt doft ljus!














När vi sedan checkade ut möttes vi ut av en sista överraskning som inte ens jag var beredd på, ett "spel" 52 weeks of romance, bestående ut av en fin påse i siden, med 52 st olika kort, ett för vardera vecka. Vi skall nu ta ett kort varannan vecka var och sen göra det som står på kortet åt den andra. (ex, var extra noga med att påpeka hur mkt Han/hon betyder för dig.)

Jag älskar dig Philip! Du är underbar på alla sätt!

Äntligen fredag

Ikväll blir det mys med min älskling! Han är så nyfiken på vad son står på schemat ikväll, men jag är tyst som musen :)

Sakta men ändå fort

Tiden går sakta men ändå så fort, det är snart mitten på FEBRUARI och i Mars reser dom vårt hus, och innan det skall vi hinna med en utomlandsresa! Helt otroligt! Och innan det skall jag överraska min blivande man på fredag med en alla hjärtansdags present i förtid!

Det står ganska stilla med huset just nu, men inom loppet av två veckor är det igång, vi och entreprenören har nu fått den ALLRA SISTA ritningen på huset och grunden och nu väntar vi bara på att dom skall gjuta klart en grund nästan granne med oss innan dom flyttar över till vår tomt, men inom två veckor skall första spadtaget vara taget hoppas vi på :) Det är något vi ser enormt mycker framemot, det skall bli spännande att se plattan på plats och kunna bilda sig en uppfattning och hur vi skall placera garage, altan, uteplats, murar, staket osv! Och mannen min kom med den smarta idén att köpa grisfärg så vi kan måla upp hur vi tänkt oss allt, så det skall bli spännande!
Sen skall bygglov lämnas in på garaget, oså vidare :) En hel del massa pyssel innan vi står där med nyckeln i handen och en planlagd tomt, med fint gräs och ett färdigt garage, men det är också nått vi längtat efter länge och tiden nu innan är så spännande att se allt växa fram och att tillsammans få planera, drömma och fixa inför detta. Vårt drömhus!


RSS 2.0