Sakta men ändå fort

Tiden går sakta men ändå så fort, det är snart mitten på FEBRUARI och i Mars reser dom vårt hus, och innan det skall vi hinna med en utomlandsresa! Helt otroligt! Och innan det skall jag överraska min blivande man på fredag med en alla hjärtansdags present i förtid!

Det står ganska stilla med huset just nu, men inom loppet av två veckor är det igång, vi och entreprenören har nu fått den ALLRA SISTA ritningen på huset och grunden och nu väntar vi bara på att dom skall gjuta klart en grund nästan granne med oss innan dom flyttar över till vår tomt, men inom två veckor skall första spadtaget vara taget hoppas vi på :) Det är något vi ser enormt mycker framemot, det skall bli spännande att se plattan på plats och kunna bilda sig en uppfattning och hur vi skall placera garage, altan, uteplats, murar, staket osv! Och mannen min kom med den smarta idén att köpa grisfärg så vi kan måla upp hur vi tänkt oss allt, så det skall bli spännande!
Sen skall bygglov lämnas in på garaget, oså vidare :) En hel del massa pyssel innan vi står där med nyckeln i handen och en planlagd tomt, med fint gräs och ett färdigt garage, men det är också nått vi längtat efter länge och tiden nu innan är så spännande att se allt växa fram och att tillsammans få planera, drömma och fixa inför detta. Vårt drömhus!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0