Lördag!

Snart är dom i mål med förrådet! Och stora tjejen och mannen tjuvstartade målningen igår:-) det kommer bli bra det här! Tänk att jag har en sån händig dotter och man. Stora tjejen fick en tröja igår när vi handlade material till förrådet, en xl bygg tröja, och på ryggen är det en övningskörningsskylt fast det står övningssnickrar;-). Mycket stolt är hon över den!


05.00 stora tjejens nya vakna tid (!!)

Jisees vad jag är trött, hon har börjat vakna klockan 05.00(!). På tok för tidigt tycker både jag och den minsta! Men det är bara att stiga upp med ett leende och börja leka! Blöjor ska bytas, frukost skall fixas, ju ska göra oss i ordning, plocka undan frukosten och bege oss till dagis! Fullspäckat morgon schema minst sagt (!). Idag står dagislämning, BVC besök för minsta och tatuerings studion på schemat! Äntligen ska jag tatuera mig, nästa fredag kl 12.00! Men har jag fött två barn borde jag väl fixa den smärtan(?). Spännande är det i alla fall och idag blir skissen till tatueringen färdig!


Nästan klart, men trubbel såklart!

Det har varit turer hit och dit med vårt förråd och nu när det äntligen anlänt och mannen har fått hjälp att montera upp det så fattas det en ynka sido bräda som dom glömt (!!) att skicka med! Och leveranserna går på måndagar vilket innebär att vi sannolikt får vänta 1 vecka innan den kommer! Annars hade nog taket också varit på i morgon! Suck! Bara att vänta!


Han är grym!

Snart halvvägs:-)


202!

En bit på väg med förrådet :-)


202 dagar kvar!

Idag blir vår minsta redan 1 månad, tiden går alldeles för fort hon hon gör redan framsteg! Hon kan fästa blicken och följa med blicken! Hon kan vrida huvudet från sida till sida och lyssnar till våra röster! Det är otroligt vilken kärlek man känner till dom små liven, och att se storasyster fungera så bra tillsammans med den lilla får mitt hjärta att smälta! Underbara barn!


Nu har det hänt saker!

Idag levererades vårt förråd, så mannens helg är räddad ;-) Nu skall det monteras så vi kan få ordning i trädgården! Vårt hörnbadkar levererades också idag, vilket var uppskattat då det börjar bli kyligt och att krypa ner i ett bad är underbart! Vi har även fått vår fasad belysning uppsatt och inkopplad denna vecka, så nu kan man se nått när man kommer hem på kvällarna!
Bilder kommer, men datorn vill inte samarbeta just nu!

November längtan!

Igår hade mannen min träffat en dam på jobbet som hade både den ena och den andra sjukdomen i relativt ung ålder, han fick sig en tankeställare och förde den vidare till mig! Hennes enda och bästa tips till oss var att leva varje dag, varje sekund utav livet! Jag har två fantastiska barn tillsammans med en fantastisk blivande man, vi bor fantastiskt fint och har fantastiska människor omkring oss. Livet är underbart, ta vara på varje sekund! Nu ska jag gosa med våra två barn och berätta för dom hur mycket jag älskar dom! Och ikväll skall vi alla fyra gosa i soffan och bara vara NÄRA!


206!

Om 206 dagar skall jag bära i mina ögon den vackraste vita bröllopsklänningen som finns! Det finns en hel värld ut av olika modeller, men tids nog skall jag hitta den perfekta! Men framtill dess kör vi hårt här hemma för att få bort "putmagen" efter graviditeten! Jag har visserligen bara 2 kilo kvar att gå ner, vilket inte är ett krav för Mig utan jag vill bara få bort putmagen:-) på kvällarna hejar blivande mannen på medan jag kör dom typiska efter graviditet övningarna! Det känns helt ok:-)


207 dagar kvar!

Den 26 Oktober 2008 blev det han och jag, den 31 December samma år friade han, och i samma veva flyttade vår första skatt in i magen, 1 maj 2009 flyttade vi in i vår ny köpta lägenhet, 4 Oktober 2009 föddes vår första skatt, hela 2010 fylldes ut av hus planer, och i slutet av året flyttade vår andra skatt in i magen, i mars 2011 restes stommen till vårt hus, sommaren 2011 flyttade vi in i huset och 22 september föddes vår andra skatt! Den 26 Oktober firar vi 3 år tillsammans! Nu blickar vi framåt mot 26 maj 2012 då vi tillsammans går fram till altaret för att bli man och fru!


Bilder!

Blommorna!


Länge sen sist!

Snart knackar vintern på dörren och vårt strul med förråd har hållt i sig fram till i förrgår, så nu är beställningen gjord och det beräknas komma nästa vecka! Utemöbler, parasoll, gräsklippare, vagnar, verktyg osv skall stuvas in! Äntligen blir det ordning även på sen fronten! Här inne har vi piffat upp med lite blommor och stora vaser för att piffa upp toaletterna! Och vi har även beställt ett hörnbadkar som kommer nästa vecka. Det kommer bli fantastiskt skönt att komma i ordning, sen är det dags att ta tag i minstingens rum som just nu är förråd! Där skall det piffas till så hon kan ha sitt eget längre fram! Dagarna här hemma trallar fram och man börjar få in rutinerna med två fantastiska barn! Mannen börjar jobba i morgon :-( vilket innebär att jag blir ensam med dom små, men det ska nog ordna sig!


Grattis vår 2-åring!

Grattis världens finaste storasyster! Sen dagen du flyttade in i min mage har jag älskat dig obeskrivligt mycket, du är så underbar vår dotter! Att höra dig säga" mamma, vet du en sak, jag älskar dig" får mitt hjärta att smälta! Älskar när du vill krypa upp i soffan och mysa och ber mig skumpa på rumpan! Du är så stor och klok för att vara 2 år, du pratar, konverserar, räknar och hjälper till med allt! Du är fantastisk mot din syster och har tagit hela situationen bättre än vi någonsin kunnat önska! du har en vilja ut av stål och är envis som en åsna men det kommer man långt med här i livet. Det är fantastiskt att få följa dig varje dag, att få vara din mamma! Jag är så stolt över att få vara din mamma och jag lovar dig att din pappa känner likadant! Vi älskar dig fina N!


RSS 2.0