Gränslös kärlek.

Med sin lilla vackra hand håller hon hårt, hårt fast min hand mot hennes kind vid varje amning! När amningen är över tittar hon upp på mig med sina blå ögon och ler med hela ansiktet!

Är så lyckligt lottad som fått två så underbara barn! Att vara mamma till er är det allra bästa som finns!


Fest!

Igår ställde vi till med fest för vår 50 åring!

Vi började dagen med att hämta hem dom från flyget, och stora tjejen hoppade upp i mommos famn, sen var det bara mommo för hela slanten! Vi blev bortskämda med massor av fina presenter! Tack snälla rara!

På kvällen sen lagade mannen min mat, vi hade bjudit hem lite nära och kära så åt vi gott, tittade på bilder, sjöng för henne och gav henne paket! Av oss fick hon en kitchen aid! Gissa om hon blev glad:-)

Allt var väldigt lyckat!


Lilla tjejens mommo också förstås:-)

Men de kan hon ju inte säga ännu:-)


Mommo anländer!

Idag har stora tjejens mommo varit bortrest i nästan 1 hel månad! De skulle landa på ön halv åtta men förstås var det fel på planet så dom kommer inte ca 09.00.

Stora tjejen vaknade 05.00 och frågade om vi skulle till flyget och hämta mommo!

Nästan varje dag hela månaden har hon vaknat och frågat om det är idag mommo kommer hem! Och idag är det just idag som hon kommer:-) ikväll skall hon firas då hon fyllt 50 år!


Fy farao, som Lotta hade sagt!

Just hemkommen från en löprunda, det var ingen höjdare alls! Ont i bålen, magen, och ryggen! Fy! Måste träna upp det genast! Det var ingen lång runda, men dock det, man får börja någonstans!


Lotta på bråkmakargatan!

Brasan är tänd, familjen sitter i soffan och kikar på Lotta på Bråkmakargatan! Fantastiska söndag:-)


1 Advent

Morgonen startade med att tända det första ljuset i advents ljusstaken, två vörtlimps mackor med skinka och senap och apelsin juice, tillsammans med mina två tjejer!


Tack min fina man!

Titta va min fina man (blivande) överraskade mig med idag! Han kan han:-)


Mysmorgon!

Vi tjejer har haft en riktig mysmorgon! Började med plättfrukost ( stora tjejens förslag ), tända ljus och mjölk! Sen städade vi huset, badade, och nu målar vi med vattenfärg! :-)

Mannen i huset sover ännu, men efter en arbetsvecka får han väl vara värd det:-)

Idag ska vi träffa fina Y och J för att se deras lilla bebis! Undra hur stor vår lilltjej kommer se ut i det sällskapet! Jag vill att hon ska vara liten och lukta bebis lääänge till!

Älskar sånna här starter på dagen, ta det lugnt, mysa och tanka massa familjetid! Underbara familj!


Ljus i vårt hus!

Se så fint det lyser hos oss i vår nya tak krona! Älskar höst och vinter då man kan tända ljus, brasor och kura upp sig i soffan med fina familjen!


Pepparkaksbak!

Hämtning av stora tjejen på dagis klockan 14.00 och skall överraska henne med pepparkaksbak i eftermiddag hemma i mommos hus, medan mannen putsar källaren :-) myspys!

Hon älskar att baka!


Dalhem ip

Vår stora tjej "växte upp" på dalhem ip och hon är alldeles perfekt, så lilla tjejen borde ju kunna göra precis samma sak och bli precis lika perfekt! :-)

Styrelsen har både ringt och smsat och idag ringde assisterande tränaren mig och ville ha med mig, samtidigt som jag fick besked om vem som blir ny tränare, och när dom säger att " vi behöver en snabb och målfarlig forward som dig till nästa år" så kan man ju inte annat än bli sugen på fotboll:-) så mig kan ni räkna med 2012 så mycket som det går!

För jisses vilket pusslande det kommer bli för att få ihop allt med två barn, fotbollssatsande man och hus! Men vi får se hur det löser sig, så länge barnen accepterar det och vi känner att det funkar så ger vi det en chans!

Mitt uppe i allt detta startar Philip även egen firma, så 2012 blir minst sagt hektiskt! :-) plus att vi ska gifta oss i maj! vi får ta ALL ledig tid tillsammans för att hinna med varandra:-) vi ger det en chans och ser hur vi klarar det! Men fotboll är ju så fruktansvärt kul!


Hemma!

Hon är stark vår lilla tjej! Igår blev hon redan 2 månader (!). Hon ler, hon jollrar, har blivit stark i nacken, och hon lyfter och vänder huvudet vid magläge, plus att hon sover som en prinsessa på nätterna! Samtidigt som hon har en stora syster som "läser" böcker för henne, sjunger och snackar! :-)

Vi är nu hemma från Malmö och kom till vårt hem efter en veckas frånvaro! Det är så skönt att kliva in i vår fristad, tända en brasa och mysa (igår kväll drack vi glögg) och tände ljus i hela huset. Snacka om julkänsla:-)


Läkt och färdig!

Nu är tarueringen färdig läkt! Såhär blev resultatet:-) jag är nöjd med resultatet!


Syskonkärlek på högsta nivå!

Det här är vardag hemma hos oss, stora tjejen älskar att mysa, pussa och krama den lilla och att ligga nära är allra bäst! Och vi smälter varje gång! Det är så underbart att ha fått två friska fina barn som tycker så mycket om varandra!

Det är klart att stora tjejen visar svartsjuka ibland men det är ytterst sällan och hör inte till i detta inlägg, det är helt förståeligt. Och vi är så stolta över våra små tjejer!


Malmö

Ikväll skall mannen iväg på turnering med sin gamla klubb och jag tänkte lura ut svärmor till Ikea och något shoppingcenter! Lite nya kläder är aldrig fel nu när bebismagen är borta:-).


En till flicka till världen!

Grattis fina Y och J till er dotter! Vi är så glada för er skull och längtar efter att få träffa er och den lilla tjejen!

Våra fina vänner på norr fick idag en dotter, som nu blir 2 månader yngre än vår minsta! :-)


Mot 2012!

Älskar känslan av stolthet gentemot mina barn och min blivande man!

Stora tjejen är bara 2 år och 1 månad men klarar dagisets 4 års "kurs". Hon får beröm varje dag ut av okända och kända personer i vår omgivning. Hennes tal är bättre än dom flestas på dagis trots att hon även går med 3,4 och 5 åringar! Hon använder ord och meningar som knappt vi använder, hon hjälper till och är mån om sin syster!

Lilla tjejen är snart 2 månader och otroligt stark i nacken, ler med hela ansiktet och är genom snäll rakt igenom. Sover på nätterna, vaken och glad på dagarna, kan ligga själv utan mig långa stunder och bara jollra!

Min fina man imponerar på mig varje dag med sin kunskap inom sitt yrke! Samtidigt som han är en fantastisk pappa till våra barn. Året som kommer, lär bli en prövning men med stöttning och pepp hemifrån kommer vi klara det! :-) det handlar om eget företagande och fotbollssatsning igen! Men även bröllopsplaner och bröllop!

Det kommer bli ett fantastiskt 2012 det är jag övertygad om! Just nu bubblar allt av spänning över allt och med tiden kommer allt lägga sig! Min underbara familj va jag är glad för er!


I Malmö!

Idag går min duktiga man sin sista kurs inom plattsättning för att sen vara certifikerad inom plattsättning, plus att hans yrkesbevis är klart! Nu är han 1 utav endast 3 andra företag på Gotland som har certifikat!

Jag är så stolt över honom:-) så om ni någon gång behöver en plattsättare, till ert badrum eller klinker golv eller kakel i kök m.m så har jag nu en utbildad man! :-)

Väntar med spänning på att han ska komma hem så jag får pussa på honom!


Malmöland!

Hemma är bäst, men borta är minst lika bra! Vi är nu på andra sidan havet hos mannens föräldrar, här har vi "barnvakt" åt stora tjejen som leker med mannens lillasyster, den lilla tjejen andas ut och sover efter en lång bilfärd, maten står på bordet, vi behöver inte diska, dom har lämnat sin dubbelsäng ny bäddad åt oss, samt en resesäng åt stora tjejen! Det är städat och fint och det finns massa godsaker i kyl och skafferi! Sa jag att hemma är bäst, men att komma bort och bli lite bortskämda är minst lika bra!

Vi blir bortskämda hemma också hos mina föräldrar, varenda dag! Men mannens föräldrar träffar vi bara några gånger per år och det blir som en liten semester att komma bort med familjen!

Vi har fantastiska föräldrar, vänner och bekanta omkring oss och vi bara längtar efter att få bli man och fru framför alla dessa underbara människor!



Hem ljuva hem!

Sen vi köpte vår Volvo för 2,5 år sen har vi alltid sagt denna gör vi oss aldrig av med. Den har "billiga" service kostnader, säker och bra att köra, vi har aldrig haft problem med den och den har aldrig svikit oss! Startar alltid som en klocka!

Så när vi nu ändå har sålt den så gjorde det lite ont i hjärtat tills idag klockan 11 när vi svängde upp mot Farsta strand och såg VÅR nya skönhet blänka! Den är så fin och har alla tänkbara saker man kan ha i en bil. Längtar redan efter att få sätta i barnstolarna i morgon och ta min familj på en tur till Slite bland annat för att se fotboll. Tänk så snabbt det kan vända, vi som fäst oss så vid Volvon är nu helt förälskade i vår nya Opel!

I övrigt vill jag ge beröm åt min fina blivande man som kört genom bilköer, byggarbeten och gud vet allt i Stockholm men ändå hållit humöret på topp trots att det är bland de värsta han vet! Kort och gott det har varit en fantastisk tripp i stor stan med fina familjen! Hädanefter ser ni oss i en svart Opel zafira!

Godnatt!


Opel zafira, 7-sits!

Stor familj, stor bil:-) denna skönhet skall vi kika på i morgon och förhoppningsvis ta med hem! Sen blir det en tur i stor stan och båt hem igen!


Huvudstadsbesök!

På lördag beger vi oss till stor stan för att titta på och förhoppningsvis köpa vår nya bil, en 7-sitsig Opel zafira:-) mycket fin på bilderna och förhoppningsvis lika fin i verkligheten!

I tisdags hade vi besök av mannens vänner och då blev det middag och fint dukat:-) så mysigt att fixa och dona i hemmet!


Ooooops!

Mannen sover, barnen sover, huset är städat, tvätten tvättas, disken diskas! Ja jag fick helt enkelt JUL stämning, så jag har fuskat (smäll på fingrarna)! En julstjärna åkte fram(!). Jag kunde inte hjälpa det, det bara blev så. Men jag är nöjd, det blev riktigt mysigt! Längtar efter att få plocka upp flera, klä granen med barnen, slå in paket, hänga julstrumpor vid spisen och bara gosa och äta god mat!


Söndag

Nu har det gått två dagar sen tatueringen kom på plats och jag saknar redan att bada i vårt badkar! Man får ju varken bada, basta eller sola på två veckor och dom två sist nämnda klarar jag mig bra utan, men att inte få bada är lite värre :-) Tatueringen betyder otroligt mycket för mig, det står som jag tidigare skrivit Familia omnia mea, alltså familjen är mitt allt på latin och jag är otroligt nöjd med den! Tatueraren var jätte duktig och väldigt snabb och noggrann!

Ny tatuerad!

Igår gjorde jag äntligen min tatuering och jag är riktigt nöjd! Men oj vad jag var nervös innan, mannen har ju skrämt upp mig :-) men när hon satte nålen i ryggen och började så gick det galant. Visst gjorde de ont till och från i och med att jag tatuerade ryggraden men det gick bra! Bild skall ni förstås få se, men den får läka lite först(!!).


Redan onsdag!

Nu har mor min åkt iväg på semester och blir borta 1 månad! Barcelona, Jordanien och Dubai är bara några ut av ställena som dom kommer besöka. Vi är inte ALLS avundsjuka! Så länge roar vi oss med att spendera tid i deras hus då mannen min skall fixa lite medan dom är borta! :-) fint kommer det att bli! Idag är det dagis dags för stora och jag skall försöka hitta nått fint till en nyfödd liten knodd! Det närmar sig fredag och tatuerings dags också, mannen skrämmer mig med att det gör SKIT ont:/ aja de får de vara värt!


RSS 2.0