30 September

Nu är det bara 5 dagar kvar till Nellies första inskolningsdag på dagis och det är bara 4 dagar kvar till hennes första födelsedag (!). Hon går nu för fullt och väljer allt som oftast att gå istället för att krypa. Hon är så otroligt duktig, nog har man sett att hon utvecklas snabbt, men att hon skulle gå redan innan hennes första födelsedag trodde man inte! Men hon är så söt när hon går med båda armarna i vädret för att hålla balansen ;) Hon är så himla rolig nu, hon har lärt sig att säga hej riktigt ordentligt så hon säger hej i tid och otid och till allt och alla :) vårt lilla charmtroll! Hon kan även pussas på riktigt och hon har världens mysigaste små pussläppar :)

Det var lite uppdatering kring lilltjejen, och angående huset så har det dragit ut på tiden med avstyckning så vi väntar tålmodigt men förväntansfullt på att få dra igång, skriva på och bara sätta oss ner med alla pärmar, papper osv och välja och vraka hur vi vill ha det :) Men datumet vi har i siktet nu är 29 November då det senast skall dra igång (om vi har tur).

Annars har vi varit i Danmark med svärmor och svärfar för att gå på akvarium med lilltjejen samt för att fira hennes födelsedag nere i Malmö!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0