2 September

Tiden springer iväg och snart blir Nellie redan 11 månader, om 1 månad börjar jag jobba och inom 2 månader har vi dragit igång med huset på riktigt. Nellie är ordentligt stadig när hon står själv nu och idag tog hon fyra stadiga steg och stannade sen upp och stog en stund. Ställer man henne på golvet nu så sätter hon sig ner istället för ramlar omkull som innan. Gå vagnen kutar hon runt med som bara den och skiner som en sol! Vi har varit på dagiset och hälsat på, hon har redan fått en egen plats vid matbordet, egen hylla, pärm, madrass och handduk! Vår stora tjej skall snart bli en dagistjej, men det känns bra. Vi håller tummarna för att det kommer gå alldeles galant! Fanns barn i hennes ålder på hennes avdelning så hon blir minst men det finns barn som är födda samma år, fröknarna var trevliga och dagiset är fräscht! :)



















Vår "andra" lägenhet är nu helt och hållet borta och förbi, vi ordnade det sista igår och damen som skall flytta in är hel nöjd! Så vi är minst lika nöjda och glada över det!

Och så var det huset, det drar ut på tiden mer och mer, men den som väntar på något gott väntar alltid för länge som vår säljare så fint sa! :) Det är 100 % spikat nu i alla fall, men det kommer att ta åtminstone 1-1 1/2 månad till innan vi kan dra igång pga lantmäteriet och länsstyrelsen tror jag det var! Markförberedelser osv. Men vi är tålmodiga även om vi gärna sett att det dragit igång! Så länge inspireras vi av bilder!  Smider planer och formar en bild av hur vi vill ha det :)


Kommentarer
Postat av: ♥ Anna Olsson - Design, Fotografering m.m

Hej!



Känner du att du behöver en uppfräschning av din bloggdesign, hör av dig så hjälper jag till =)



Kram!

http://akolan90.blogg.se

2010-09-05 @ 21:17:47
URL: http://akolan90.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Nej då, Nellie är absolut ingen snorunge, hon är supersöjt!! :) Lycka till med husbygget nu!

2010-09-14 @ 18:55:29
URL: http://isaha.blogg.se/
Postat av: Mojsan

Vad har du gjort med foten? Hoppas allt är bra annars!! Snart fyller Nellie ett år :D Önskar att jag hade kunnat vara med då.. Men du, har husbygget kommit igång än? Jag hade vart så otålig..



Kram

2010-09-18 @ 14:41:43
URL: http://memoarmoa.blogg.se/
Postat av: Mojsan

Mickis uppdatera! Jag hänger inte med vad som händer annars.. Hoppas allt är bra!!

2010-09-20 @ 11:26:45
URL: http://memoarmoa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0