Tur i oturen!

Vår fina bil är skrot framtill men vi alla fyra mår bra, vilket är det viktigaste!

Vi var på väg hem igår kväll och hade precis passerat västerhejde, när en bil påbörjar en omkörning och fick sladd, rakt in i vår front. Vår bil ryckte till ut av dunsen och hela kofångaren flög av, lamporna är sneda, dimljusen är borta och sladdarna slets av.

Vi hade tur i oturen, eftersom kofångaren åkte av och inte satt fast, då hade vi åkt av vägen med den andra bilen som fastnade i vår. Vi hade även tur att han inte dundrade in i lillasysters dörr, eller i dörren där jag körde utan tog så pass långt fram. Och att vi har en så pass stor och tung bil som klarade smällen, vår första lilla Ford hade nog inte mäktat med det utan åkt av.

Jag är så tacksam att vi klarade oss utan skador, bilen är ju bara en bil även om det är vår nya fina bil som ser ut som skrot framtill :(

Man är inte ensam på vägarna, vi körde ca 70 km i timmen på 90 väg pga halkan för att vi ville komma hem hela, men så kommer en annan bil och vållar skada på oss!

Storasyster har ställt 100 frågor om det som hänt och blivit chockad så vi får bara prata lyssna och försöka förklara! Men hon skuttade in på dagis idag och verkar ha släppt det! Lillasyster sov igenom hela incidenten! Och finaste mannen kollade igenom bilen igår i mörkret och pratade lugnt och sansat med mannen igår, även om vi båda blev chockade och arga! Älskade lilla familj!

Idag har vi ordnat med försäkringsbolag och varit vid västerhejde bilskador och fått bilen genomgången, om två veckor blir det service och vi får hyrbil tack vare vår försäkring!


Kommentarer
Postat av: mojsan

Usch då! Tur att allt gick så pass bra och att ni klarade er.

2012-01-12 @ 22:46:45
URL: http://memoarmoa.blogg.se/
Postat av: yohanna

Fy farao va läskigt, vilken tur att ni inte skadade er! Finns så många tokiga bilförare på vägarna.



Tack för senast, kramar

2012-01-15 @ 12:58:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0