Lördag!

Här kommer lite bilder på huset, men mer har hänt sen dessa bilder, balken som syns är nu klädd med gips och kommer bli vitmålad precis som taket. Tak lister och golvlister har också kommit och skall börja målas vita på måndag! Hålet i taket som syns är hålet upp till "vinden" och den är också igensatt med en vindslucka med stege! Vi har även fått i fönsterbrädor och lite annat smått och gott! Nu väntar vi på att foder skall komma på plats kring dörrar och fönster så skall det sista spacklas och sen är det målning som gäller. Detta kommer med all sannolikhet att ske i nästa vecka!

Vardagsrummet


Vardagsrummet


bild ifrån vardagsrummet, till väänster första dörren är in till tvättstugan och till höger precis (ej med så mkt på bild) är köket. Första ingången som man skymtar till höger är den mindre toaletten! och längst bort mot ingången har vi Nellies och vårat sovrum samt stora badrummet. Bebisens rum är ej med i bild och inte heller vår walk in closet som man kommer in i från vårt sovrum.


Här har vi bebisens blivande rum!


Vårat sovrum med, golv leverans, innerdörrar, köksfläkten, bänkskivor till köket och lite annat smått och gott.


Här har vi vårat kök som snart också skall få monteras efter målning och golvläggning!

I förmiddags var vi ute och röjde lite på tomten, vi samlade ihop "skithögar" fulla med kvistar, grenar, stockar, stenar, stubbar osv. Samt samlade all ved på sina högar som sen skall klyvas och torkas till nästa år då vi skall elda med dom i braskaminen. I år får vi fixa ved på annat håll då den måste torka!


Här sitter vi med ryggarna mot husväggen och blickar ut mot baksidan ut av vår tomt. Det var så fridfullt, alldeles lugnt och tyst, det enda man hörde var fåglarnas kvitter!


Sol från morgon till kväll!

Vill verkligen att vi skall få flytta in snart! Vill att huset skall bli klart! Sen är det förstås en hel del arbete kvar, planering av tomt, gräs skall rullas ut, altan skall byggas och garage skall på plats. Stenmurar skall fixas, marksten skall läggas, trappa in till huset skall ordnas osv osv osv. Vi har en hel del pyssel framför oss, men vi längtar så tills vi får börja!


Kommentarer
Postat av: Yohanna

Hej Mikaela, va härligt huset börjar se ut!

Grattis till en bebbe till, när kommer hjärtegrynet?



Vi flyttar ner den första Juni, hoppas ni har tid att ses något under sommaren.



Kram

2011-05-15 @ 16:39:24
URL: http://ingaflerciggtillsessan.blogg.se/
Postat av: Moa

Jag längtar också eftersom jag inte har eget att längta till :P

2011-05-15 @ 17:10:38
URL: http://memoarmoa.blogg.se/
Postat av: Yohanna

Ja, men lite grillning vore ju underbart. När är huset klart, kan inte vara mycket kvar?



Vi mår bra, mycket att göra med flytt och så men annars flyter det på ganska bra. Vi ska ju också ha en bebis, mycket som händer just nu kan man säga.



Joakim har skojat om att va Pappaledig med Fille ;)



Hälsa dina raringar

2011-05-16 @ 11:46:13
Postat av: Yohanna

=) ja, allt är spännande. Du minns känslan från Nellie kan jag tro. Jag har faktiskt haft det ganska jobbigt hittils med illamående osv men det sägs att det ska bli bättre!



Vi är troligtvis ca i v 15. Lite oklart där, barnmorskan tror att vi gått längre eller eventuellt att de kan va två (hoppas ej). Men ja, det lär bli spännande med UL sen när vi flyttat!



haha, lugna grillkvällar? Med de där två herrarna? Ja, man kan ju hoppas ;) Skoj att äntligen få tid att ses iaf.

2011-05-16 @ 12:51:51
Postat av: beciell

Sommarens trendigaste Converse till salu i storlek 37! Unika med sina USA-ränder.. Superpris: 500 kronor!! Passa på, skitsnyggt till jeansshortsen i sommar tex.. http://beciell.blogg.se/2011/may/saljes-unika-converse-usa-stars-and-stripes.html

2011-05-16 @ 13:13:51
URL: http://beciell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0