Vår fina tomt

Dom två första bilderna är från vårt besök på tomten i måndags och den sista är från besöket på tomten igår kväll. Vi är där var och varannan dag nu och studerar vad som har hänt. Och man ser tydligt att det går undan på dagarna medan vi är på jobbet. På dom två första bilderna är allt klart för att dom skall bärja lägga grus (singla) och på den sista så är dom så gott som klara med det. Man ser även rören till toaletterna, och duschen sticka upp :) Det är så spännande att se allt växa fram som man tidigare bara drömt om och sett på papper.

Dessa två underbara människor och liten i magen är dom finaste som finns! Längtar tills jag får flytta in tillsammans med dom i VÅRT hus! Att få pyssla om mina 3 älsklingar och äntligen få landa på riktigt!

Pappa och dotter! Dotter med ett stadigt tag om pappas hand! Ni är så fina!


Singlat och klart, och vad jag förstått är det kant element och lite smått som skall fixas innan grunden kan gjutas! Det där är mannen bättre på ;) Men det är fruktansvärt roligt att se att det händer saker hela tiden!




Ikväll blir det återigen en tur till tomten för att se till vad som hänt, det skall ha grävts ur en hel del för kommande uppfart och liknande så det blir intressant!

Kommentarer
Postat av: Emilie

Nu får du ta en massa kort så vi också får se förändrigen :) Och något kort på Nelly också :P Måste ju få se hur hon har växt :D

2011-03-09 @ 19:34:30
URL: http://emilieahlgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0