Stor dag!

Det var med förväntan, spänning och längtan som vi slog upp våra ögon klockan 06.30 i morse, klockan 07.00 var det dags för husresningen att ta fart och vi kom fram till tomten kring 10.00 efter en frukost på ett mysigt fik. När vi kom fram var dom redan i fullgång, och vissa väggar var redan på plats. Dagen bjöd på strålande solsken och omkring 8-10 plusgrader! Det är helt otroligt vad dom kan göra på en dag, vi har kommit och åkt från tomten lite då och då under dagen och det är fantastiskt att se vad som skett på tiden man varit borta!

Och än klockan 17.55 är dom inte klara, utan dom spikar fortfarande på taket! Så en tur till ut till tomten blir det senare när lilla skatten skall sova. Vi är så nyfikna och förväntansfulla. Till och med en hel del ut av innerväggarna var på plats redan idag! :)

Vi har varit inne och gått omkring i huset, studerat och funderat och allt är bara så himla PERFEKT! Det är så fint på alla sätt! Helt perfekt för vår lilla familj! Nu har vi några veckor framför oss av jobb för att kring semestern kunna få nyckeln och flytta in på RIKTIGT. Men det ser vi framemot. Äntligen är det på plats!
Och vi har njutit hela dagen och varit alldeles sådär pirrigt nykära och lyckliga, det här är verkligen vår dröm, vår dröm som går i uppfyllelse, här skall vi finna ro och bara mysa!







































Kommentarer
Postat av: Anonym

Spännande!

2011-03-22 @ 18:55:25
Postat av: Mojsan

Oj vad roligt. Blir lite avis=)

2011-03-22 @ 21:08:19
URL: http://memoarmoa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0