Våra drömmar blir verklighet

Sen en lång tid tillbaka har vi båda drömt om ett hus tillsammans! Och i den här bloggen kommer ni att få följa oss från första signaturen på pappret tills huset står klart. Det är många steg och många moment vi kommer att gå igenom innan vi står med nyckeln i handen till våra drömmars hus! Men det är en resa vi länge drömt om och som nu kommer att bli verklighet, en massa pusselbitar skulle falla på plats innan vi idag kan berätta att vi kommer att bygga ett hus, ett sprillans nytt hus tillsammans med Eksjöhus.

Vi har bläddrat, tittat, sett och grubblat oss igenom kataloger av hus, men detta hus fastnade vi mest för, både planlösningsmässigt och utseendemässigt. Ett trivsamt hus med en välkomnande entré. Det kommer att bli en fantastiskt rolig resa samtidigt som det är flertalet val och andra saker som kommer dyka upp på vägen. Vi har hitentills alltid kommit bra överrens så vi skall nog klara oss även denna gång!

Det är inte bara huset som skall väljas utan också den perfekta tomten för oss i det nybyggda området som kommer att bli. Ett nytt litet område med 26 tomter, lekplatser osv. Vi har äran att få välja FÖRST av alla, och såklart vill man ha alla godbitar på en och samma gräsplätt, med allt från sol hela dagen till en tomt med lite insyn och lite för sig själv. Vi kommer tillsammans att driva denna blogg och uppdatera er om allt som händer, från en signatur till färgval och inredningsval. Vi kommer att dela med oss ut av vår resa mot vår stora dröm. En dröm om en egen villa!

När huset och allt kommer stå klart är ännu inte helt klart, det är mycket som skall klaffa innan man kan slå fast en inflyttningsdatum. Samtidigt som det är massa som skall tänkas på och massor av val, så är det en lång men rolig väntan! Vi ser verkligen framemot detta, med allt vad planering innebär för att någon gång nästa år få nycklarna till vårt nya hus!

Första pusselbiten har i alla fall fallit på plats nu i dagarna och det är att lägenheten är såld och vi beräknar att flytta ur kring 1 September! :-) Så alla ni som väntar er kaffe och bullkalas hos oss får skynda på!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0