Köpeavtal

För ett par veckor sen skrev vi på ett köpeavtal med Eksjöhus vilket betyder att vi garanteras att dom inte höjer priserna på just DET huset som vi valt under 12 månader. Utefter detta kan man sen laborera med priserna om man vill byta ut saker, göra saker själv eller andra möjligheter, men just GRUNDPRISET kan inte ändras på den produktionskalkylen. På tisdag har vi ett nytt möte med Eksjöhus och då kommer vi att laborera med produktionskostnadskalkylen så att den blir precis så som vi vill ha den och så att den passar oss. Vi kommer då även att få en tomtkarta samt storleken på tomten och utefter det kan man sen arbeta fram hur man vill placera huset och hur man väljer att ha det, tex spegelvänt(?) jämfört med katalogen.

Det är nu det hela börjar dra igång, och alla saker skall falla på plats. Bank möten hit och dit, samt en hel massa avtal och kontrakt som skall skrivas med vår köpare till lägenheten. Alltså en hel del pyssel kvällstid och dagtid. Abonnemang som tv, bredband här i lägenheten ska sägas upp, utträde ur bostadsrättsföreningen, uppsägning av parkeringsplatser osv, osv. Allt är så roligt och spännande så det gör ingenting, vi går som på små moln här hemma och pratar och diskuterar och drömmer oss bort bland inredningskataloger! Det är en spännande tid vi har framför oss, och vi lovar er att ni skall få följa med på resan!


Lyckan är helt klart att ha en egen liten familj!

Kommentarer
Postat av: emelie

Ja jättespännande!! Mickis, har du sett att Moa har blivir grym på bloggdesigner? Hon kanske kan hjälpa er med headern :)

2010-06-12 @ 17:08:23
Postat av: yohanna

Hej raringar,

när ska dom börja bygga huset?

Jag fattar inte riktigt vart det ligger??



När har ni semester i sommar?



Kram

2010-06-14 @ 11:09:50
Postat av: sVAR TILL YOHANNA

Hej Yohanna!

Vi vet inte exakt när dom kommer att börja bygga men att det kommer stå klart någon gång i vår/Sommar.

Det kommer att ligga i Västerhejde! :-)



Jag är mammaledig men philip har semester från vecka 28-32!



Kraam!

2010-06-15 @ 09:14:01
Postat av: svar till emelie

Coolt måste tjata på henne :-)

2010-06-15 @ 09:14:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0