Bankmöte

Nu är allt klart kring det praktiska med papper osv kring hus med bank och Eksjöhus, vilket känns toppen bra. NU skall vi suga på karamellen tills i Augusti och planera och tänka och bestämma hur vi vill ha det och sen i Augusti smäller det till och börjar hända saker. Kanske inte just så det syns, men med allt pappersarbete och beställning av hus osv. Det är helt fantastiskt att det händer JUST OSS. Att vi får möjligheten att göra detta, vi åker ofta omkring och tittar på färger på olika trähus, på buskar, staket osv, allt sånt skall ju också bli precis som man tänkt sig. Och att vi nu får möjlighet att bygga helt NYTT så kan vi ju välja allt sånt här precis så som vi vill ha det! Sen att jag har en händig man som kan sätta sin egen prägel på vårt nya hus både inuti och utanför är ju helt fantastiskt.

Det är mycket man skall få till förutom bara huset! Man skall ju ha en uteplats med gräs, ett garage (!), en altan kanske, en garageuppfart osv. Mycket man skall tänka på och ha med i beräkningarna. Nu skall vi smälta tanken och försöka förstå att detta blir VERKLIGHET och försöka komma fram till hur vi vill ha det. Det bästa med allt är att vi för det mesta är helt överrens!

Vad hade ni valt för kök i ett nytt hus om ni fick välja? Vi har troligtvis bestämt oss men det är alltid roligt med lite idéer! :-)

Kommentarer
Postat av: Moa

Om du går in och kollar nu på testbloggen så har jag ändrat lite. Ska bara försöka få bort det vita över headern. Är det något annat jag ska ändra på?

Kram

2010-06-20 @ 18:37:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0