Hon är en klippa!

Nio månader och drygt tre veckor gammal ammade hon för sista gången, över en kväll kom hon på tekniken med välling och nu ÄLSKAR hon det så att amma är inte aktuellt. Det känns som en frihet för oss båda samtidigt som själva stunden under amningen är underbar, men att ha henne i famnen med en flaska välling är minst lila mysigt, och framförallt mysigt för mannen min. Hon är så duktig och bvc tanten sa igår under vårt möte att hon ligger långt före i utvecklingen. I går fick hon testa att plocka upp klossar från golvet, hitta klossar under en ask, visa att hon kan krypa ordentligt nu, vinka, klappa händerna, samt att hon kan säga vissa ord, som "titta", "hej", "mamma" och "pappa". Vi är så stolta över henne! Hon förflytter sig nu också mellan vardagsrumsbordet, till soffan, till pallen osv. Det går så fort nu i hennes utveckling och hon förstår så mycket! Hon blir snart 10 månader, som bara har sprungit iväg.

Men för att avsluta med amningen så underlättar de ju såklart för oss alla och det är skönt att vi slapp "tvångssluta" med amningen utan att det gick av sig självt! Hon mer eller mindre valde det själv efter att vi testat med välling bara för att se om det lossnat, vilket det hade!

Kommentarer
Postat av: Mojsan

Så tråkigt att du gjort det! Men jag förstår att det kan bli lite mycket... Klart vi säger till:D Jag har säkert inte varit ute mer än dig i sommar men iaf.. haha. Ha det bra!

2010-07-27 @ 09:47:13
URL: http://memoarmoa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0