Stenkista och sista pusselbiten!

Ikväll skall den sista lilla pusselbiten på plats för att fabriken skall kunna komma igång på riktigt, och sen är det mellan 12-14 veckor i fabriken som vi har att se framemot tills vårt efterlängtade hus kan komma till vår tomt! Ikväll skall vi maila över en karta där vi skall placera ut en stenkista (hmm, något med dagvattnet)! :) I alla fall så har vi nu placerat ut det på en karta som nu skall scannas in och mailas över :) Perfekt!

Nu kan fabriken komma igång och vi kan få ritningen på grunden för att träffa entreprenören! Strålande! Åh va jag längtar efter att få flytta in där med världens bästa sambo och världens finaste dotter! Att få vårt alldeles EGNA hus, där vi kan vara tillsammans i lugn och ro!


Kommentarer
Postat av: martina

Det underlättar massor när de kommer från husföretaget för då sköter liksom de den biten. Då får de info från leverantören om vad som ska göras. Skönt med en platsättare. Vi ska måla och lite sånt, men just den biten måste vi ha någon annan som gör.



Det är en spännande resa ni påbörjat =) så roligt..Vi har beräknad inflyttning i april.



Hur kommer det att ni ändrade er?? Alltid roligt att höra andras åsikter..Vart är det ni bygger??



Just nu håller vi på med el, belysning, uttag och allt sånt..Det är en djungel o väldans dyrt om man vill gå lite utanför standard :P



Ska följa er oxå... =)



Ha en skön kväll

2010-12-21 @ 16:31:30
URL: http://sommarnatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0