Nu kör vi igång med omedelbarverkan!

Så lät orden när vi pratade med vår säljare på Värsåsvillan, på måndag ligger alla papper på plats i fabriken och dom startar med byggsatsen med omedelbarverkan. Vi skall i veckan som kommer på ett möte med vår entreprenör och planera när dom skall börja med grunden vilket med största sannolikhet blir nu i Januari eftersom då hinner den torka ordentligt innan husleveransen kommer i Mars. 

Det har varit mycket "arbete", möten, pussel osv för att få till alla dessa papper som krävs för att få komma igång. Avtal, Bygglov, tillverkningsorder, ritningar på ALLT, samrådsmöten, vanliga möten, samt åtskilliga timmar hemma i soffan med kataloger och åter Kataloger, men nu har vi landat och gjort våra val! Nu kan vi inte ÄNDRA någonting utan att betala en stor summa, men vi är ÖVERRENS på varenda punkt och har inte varit oense om någonting, det är så skönt och fantastiskt! Vi vill och tänker samma sak! Och har man en kunnig man som jobbar med det här dagligen såklart att man litar på honom om man tvekar i någon fråga. Han är bäst!

Det sista som nu skall göras är att klargöra med entreprenören vad mannen skall göra och INTE. Att kakla badrummen, lägga klinker på golvet i hallen och tvättrummet och måla utvändigt ska vi göra tillsammans och det är redan bestämt! Så glad att jag har en så händig man! :)










Vi högg vår egen gran från vår egen tomt :) Extra julmysigt blev det då!


Kommentarer
Postat av: Superblogs

Hej vill du ha fler besökare till din blogg? regga dig då på superblogs topplista

2010-12-12 @ 10:20:26
URL: http://superblogs.topplista.com
Postat av: Evelina

åh så glad jag är för er skull mickis :) ska bli skoj att se resultat!! puss

2010-12-13 @ 10:16:10
URL: http://lamu.blogg.se/
Postat av: martina

Ett tips är att ni verkligen är super noga och skriver allt vad entreprenören ska göra och vad ni själva ska göra...Har ni anlitat egen entreprenör eller är det genom husföretaget??



Vi har haft lite sånna där saker som dykt upp nu när bygget är i gång, nä men det ska inte vi göra...det finns inte med i offerten osv...Det är surt att ta dessa diskussioner. Nu senast handlade det om att issolera taket på övervåningen. Hur de nu har fått för sig att det inte ingick i deras uppgift. Vi har dock anlitat egna som min man känner genom jobbet, det var betydligt billigare än husföretagets egna....



Lycka till med allt, det är roligt. När har ni planerad inflyttning??



Ha en bra eftermiddag

2010-12-21 @ 14:53:23
URL: http://sommarnatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0