Hem ljuva hem!

Sen vi köpte vår Volvo för 2,5 år sen har vi alltid sagt denna gör vi oss aldrig av med. Den har "billiga" service kostnader, säker och bra att köra, vi har aldrig haft problem med den och den har aldrig svikit oss! Startar alltid som en klocka!

Så när vi nu ändå har sålt den så gjorde det lite ont i hjärtat tills idag klockan 11 när vi svängde upp mot Farsta strand och såg VÅR nya skönhet blänka! Den är så fin och har alla tänkbara saker man kan ha i en bil. Längtar redan efter att få sätta i barnstolarna i morgon och ta min familj på en tur till Slite bland annat för att se fotboll. Tänk så snabbt det kan vända, vi som fäst oss så vid Volvon är nu helt förälskade i vår nya Opel!

I övrigt vill jag ge beröm åt min fina blivande man som kört genom bilköer, byggarbeten och gud vet allt i Stockholm men ändå hållit humöret på topp trots att det är bland de värsta han vet! Kort och gott det har varit en fantastisk tripp i stor stan med fina familjen! Hädanefter ser ni oss i en svart Opel zafira!

Godnatt!


Kommentarer
Postat av: yohanna

Naaajs med ny bil, nu får ni plats för barnen ni har och de kommande. Nu är de bara till å bygga ut huset så är ni i hamn ;)



Nä, skämt och sido. Alltid skoj att skaffa bil när man blir sådär sjukligt nöjd.



Ha de bra i slite, kraaaam

2011-11-13 @ 11:46:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0