10 Augusti

Igår tog vi första kontakten med Eksjöhus igen för att se om och hur vi nu skall gå vidare med huset. Det har blivit lite förseningar med lantmäteriet och kommunen som skall bevilja och göra i ordning marken åt oss. Detta pga att vi just varit uppe i semestertider, så därför kommer vi nu inte kunna gå vidare med huset förren tidigast någonstans i September. Det är en evighets lång väntan på något så roligt. Dessa förseningar bidrar ju därför också till att det blir förseningar när huset skall stå klart, men det får man ju leva med! :) Så länge tänker vi, planerar, pratar och drömmer om huset. För det vill jag lova er, det kan man inte få nog av! Senast igår pratade vi om köket och dess planering i form av skåp och luckor. Det är spännande allt det här med planeringen och pappersarbetet innan man sen faktiskt kan följa bygget och då kommer en massa bilder upp!

Kommentarer
Postat av: Mojsan

Jag gjorde den vit så länge. Ska fixa med headern så att den passar bättre och ändra färgen här på kommentarerna.. :) Ska du träna?

2010-08-10 @ 17:30:56
URL: http://memoarmoa.blogg.se/
Postat av: Mojsan

Sitter och kollar på IKEA inför flytten och undrar om er soffa finns kvar.. Vet du vad den heter? Den är så mysig=) Kram

2010-08-12 @ 22:46:45
Postat av: Mojsan

Haha nu får du skriva ett nytt inlägg så att alla mina kommentarer blir lite utspridda=) Men du jaha, typiskt. Den e så skön. vet du vad den heter. kanske kan köpa på blocket=) Jag ska flytta till Borlänge och plugga..

2010-08-13 @ 19:13:03
Postat av: Anonym

Ja det får du gärna göra=) Han ska komma efter om han får jobb där uppe. Annars vete tusan vad vi gör... Ska du på kräftskivan ikväll?

2010-08-14 @ 12:22:22
Postat av: Evelina

Eksjöhus har mycket fint! Bor ni kring eksjö :-)?

2010-08-25 @ 19:08:01
URL: http://happilyeverafter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0